در این مطلب نتایج جدیدترین تحقیقات علمی درباره تاثیر عرق یونجه و خود گیاه یونجه بر لاغری یا چاقی را به شما معرفی می کنیم. نتایجی که کاملا ثابت شده هستند.
گیاه یونجه در طول تاریخ بعنوان یک ماده ی غذایی و دارویی مورد استفاده قرار گرفته است. یونجه از نظر طب قدیم ایران گرم است . البته تاره آن گرم و تر و خشک شده آن گرم و خشک است. این گیاه ممکن است به پایین آمدن سطح گلوکز و کلسترول خون کمک کند؛ بعضی مردم از مکملهای یونجه استفاده میکنند تا از این مزایا بهرمند شوند. موسسه ی ملی گزارش بهداشت توصیه میکند که مطالعات بیشتری مورد نیاز است تا درمورد توصیه های ضد و نقیض استفاده از یونجه نظر داد و تعدادی گزارش درمورد سندروم لوپوس مانند مرتبط با این مکملها وجود دارد. یونجه میتواند بصورت خام مصرف شود و مزایای کنترل وزن بسیاری در این فرم فراهم میکند. یونجه تازه در بسیاری از کشورها مانند چین و روسیه و آمریکا به مقدر زیاد بجای اسفناج مصرف می شود
نتیجه جدیدترین تحقیقات: عرق یونجه متابولیسم بدن را افزایش داده، باعث احساس سیری می شود و نه تنها چاق کننده نیست بلکه در کشورهای غربی برای لاغری از آن استفاده می کنند!
یونجه شاخص گلیسمی (شاخص قندی) بسیار پایینی دارد، به این معناست که پس از استفاده موجب افزایش قندخون نمیشود. افزایش قندخون موجب ترشج انسولین میشود، هورمونی که باعث ذخیره سازی چربی میشود. میتوانید برگ یا جوانه ی یونجه را به ساندویچ یا سایر غذاها اضافه کنید تا بدون افزایش قندخون موجب سیری شود. یونجه دو برابر اسفناج آهنم درد بنابراین خونساز است و برای کسانیکه به کم خونی مبتلا هستند مفید است
یونجه سرشار از مواد مغذی است، بخصوص موادمعدنی که از خاک جذب میکند. مصرف یونجه ی خام و فراوری نشده بهترین راه برای دستیابی به بیشترین مقدار مواد مغذی است. مصرف یونجه بهمراه چربی های سالمی مثل امگا 3 میتواند موجب جذب موادمعدنی در بدن شود. یونجه سرشار از موادمعدنی مانند فسفر، پتاسیم، روی، سیلی و کلسیم است. این گیاه منبع خوبی از ویتامینهای A, C, E, K و B است و همچنین غنی از آمینواسیدها است.
.
اطلاعات بیشتر را با مراجعه به لینک اصلی زیر بخوانید:
درباره این سایت